Importeur en distributeur

Starsweets is een van de toonaangevende onafhankelijke importeurs en distributeurs van zoetwaren en snacks in de gehele Benelux.

Omdat we prominente fabrikanten vertegenwoordigen vanuit geheel Europa en andere delen van de wereld, is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten aan te bieden. In de relatief kleine wereld van de zoetwaren en snacks, is het alom bekend dat Starsweets zich volledig toelegt op de service naar de klanten, en dat we ons alleen richten op producten van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en Innovatie

Ons credo is dat we kwaliteit en innovatie binnen ons assortiment willen combineren. Natuurlijk introduceert Starsweets ook zogenoemde impulsartikelen met een kortere levenscyclus. Voorbeelden hiervan zijn allerhande kinderartikelen zoals novelties en seizoensartikelen.
Alle door Starsweets gevoerde artikelen worden vervaardigd volgens de internationaal geldende richtlijnen voor de voedselveiligheid. Zelf is Starsweets HACCP gecertificeerd.

Distributie

Een ander sterk punt van Starsweets is dat we gebruikmaken van een groot en modern logistiek distributiecentrum in Eindhoven, met een oppervlakte van 24.000 m2. Het distributiecentrum is gunstig gelegen in het centrum van de Benelux. Vanuit dit distributiecentrum worden de producten door de gehele Benelux geleverd en getransporteerd in opvallende trucks. Uiteraard volgens de nieuwste richtlijnen van de General Food Law.

Over ons
 
Royal
 
Funny Candy
 
MR. Freeze
 
WOM
 
Mega Stars
 
Topps
 
Pectol
 
ZED Candy
 
Chupa Chups
 
Croco
 
Felföldi
 
Gummy Zone
 
Original Gourmet Lollipops
 
Rocky Mountain Marshmallows
 
Taveners
 
Vivil
 
WarHeads
 
Zaini
 
Others